LÄRARE


LÄRAREAlla vi som undervisar på STHLM DanceCrew brinner för dansen, vi gör det här för att vi ÄLSKAR det - Och det hoppas vi märks!


Vi vill att alla ska trivas hos oss och vi är därför noga med att se varje elev och vara personliga i vårt jobb som danslärare. Läs mer här om oss och vad vi undervisar i.Johan MixJohan är aktiv tävlingsdansare och tävlar i dem högsta klasserna i både HipHop, Electric boogie och battle. Johan har även varit uttagen och representerat Sverige i både EM och VM, kommit 4a i EB på IDO VM, vunnit battle under mega dance wknd och tagit SM-guld i Electric boogie.


Johan är utbildad hip hop steg 1 och steg 2 i SDO och har domarexamen för att döma rising star och challenger tävlingar. Han har gått 3-årig danslinje på lugnet gymnasiet i Falun, Dalarna och har även gått två år på Diambra dance education.


Varför jobbar jag med dans?

Att få va en del av elevers utveckling och process är nånting jag brinner för! Älskar att coacha och utmana elever och se dem komma till nya nivåer. Under mina 10 år som tävlingsdansare så har jag samlat på mig mycket kunskaper och tips som jag tror på kan hjälpa andra att nå deras mål, både fysiskt och mentalt! Mitt viktigaste mål är att kunna hjälpa mina elever hitta glädjen i dans och att bara dansa för sin egen skull. På SDC undervisar Johan i:

HipHop, Battle, Tävlingsträning


Johan är huvudtränare för tävlingsdansarna i HipHop


johan@sthlmdancecrew.seSofia Hernborg


Sofia är ägare och grundare av STHLM DanceCrew och har jobbat med dans på heltid i tio år. Sofia är utbildad i Disco samtliga nivåer av SDO (Sveriges dansorganisation). Hon har även domarkompetens för samtliga svenska tävlingar. Sofia är även utbildad gymnastiktränare av SvGF (Svenska gymnastikförbundet) och har även erfarenhet som domare inom Truppgymnastik.

Hon har även läst kurser för att bli instruktör i styrketräning och rörelseskolning för barn.

Sofia arbetar också i stryelsen i SDO, sveriges dansorganisation, med ansvar för tävlingsregler och tävlingskontrollanter.


Varför jobbar jag med dans?

Jag älskar mitt jobb och har oftast svårt att gå hem på kvällarna eftersom jag har så kul. Det absolut bästa med det här jobbet är alla fina barn och ungdomar som man får följa och att man får vara en del av deras utveckling. Att ha framgång på tävlingar är såklart hur kul som helst men det viktigaste är all den gemenskap vi har. Jag tycker verkligen att det här är det roligaste som finns och det hoppas jag också ska märkas och smitta av sig under mina danslektioner.


På SDC undervisar Sofia i:

Disco, Slow, HipHop, DanceKIDZ och DanceMIX


Sofia är huvudtränare för tävlingsdansarna i Disco, Disco Freestyle och Slow 


sofia@sthlmdancecrew.seFannie Waern


Fannie är tidigare tävlingsdansare på SDC och har tävlat i de högsta nationella klasserna i både Disco och Slow.

Fannie har varit uttagen och representerat Sverige på flera EM och VM, kommit 6a på WorldCup i Tjeckien och tagit SM-guld i disco


Fannie är utbildad Disco steg 1 och 2 i SDO och har domarexamen för att döma rising star och challenger tävlingar. Hon har även gått 3-årig danslinje på Victor Rydbergs gymnasium samt innan dess musikallinje på högstadiet.


Varför jobbar jag med dans?

Att se elever utvecklas och veta att man är en del av det är en så fantastisk känsla. Stötta, peppa och coacha elever till att bara ha så kul man kan ha och bli så bra man kan är bland det bästa som finns. Jag har själv tävlingsdansat i tio år nu och jag älskar det. Därför vill jag bara sprida vidare allt jag lärt mig under åren och alla roliga stunder och utveckla nya stjärnor. Att dela både vinster och förluster och att vara en del av elevernas utveckling inom dansen men även som personer, är det bästa som finns!


På SDC undervisar Fannie i:

Disco, Modern, Jazz och Slow


Fannie är huvudtränare för dansarna i konstnärlig dans.


fannie@sthlmdancecrew.se.

Mathilda Bohlin


Mathilda är aktiv tävlingsdansare på SDC och tävlar i Disco och Slow.


Under 2021 går Mathilda vid sidan av våra danslärare som assistent för att börja utbilda sg till danslärare


Mathilda är assistent på våra DanceKIDZ och DanceMIX lektioner.


Tilly Lindhé Nilsson


Tilly är aktiv tävlingsdansare på SDC och tävlar i Disco och Slow.


Under 2021 går Tilly vid sidan av våra danslärare som assistent för att börja utbilda sg till danslärare


Tilly är assistent på våra DanceKIDZ och DanceMIX lektioner.


Greta Sauter


Greta är aktiv tävlingsdansare på SDC och tävlar i Disco, HipHop, Jazz, Modern, Show, Artistic Ballromm, Engelsk Freestyle och Slow.


Under 2021 går Greta vid sidan av våra danslärare som assistent för att börja utbilda sg till danslärare


Greta är assistent på våra DanceKIDZ och DanceMIX lektioner.